Tutvustame Nautimuse tiimi!
Üle 30 aasta tagasi kehtis Eestis veini kohta vaid üks tõde: „Mida magusam, seda parem.” Erbi Kildjer oli üks esimesi, kes julges teises suunas liikuda ja ütles: „Mida kuivem, seda parem.” Kõik magusa veini nautlejad vaatasid teda suu ammuli ning mõtlesid: „Täitsa hull!” Tänaseks on punane ja kuiv vein au sees, nagu Erbigi. Eestist on võimatu leida vastast tema suurepärastele kontaktidele veinimaailmas.
Küsisime Erbilt enne suurt suve ja jaanipäeva:
1. Millised veinid võtaksid sel suvel piknikule kaasa?
Erbi: Ma usun, et soojadel päevadel sobib kenasti Maschio Pinot Rosa Frizzante. Alati ei pea sobiv vein üldse kallis olema!
2. Milline toidu- ja veinisobivus sind viimati vaimustas, mida soovitaksid teistelgi proovida?
Erbi: Parim toidu-veini sobivus oli sel kevadel Baskimaal ühes väikeses Michelini restoranis, kus pakuti T-Bone steiki ja kõrvale läks Txacoli valge vein, mis tammes laagerdunud – Gorka Izagirre Ama!
Suhteliselt „sürreaalne“ kooslus, kuid väga meeldiv!